Bon dia.

Una busca acaba d’entrar-me a l’ull esquerro, la molèstia es insuportable, la sensació es de tindre un grapat de figues de pala omplint tota la existència que en rodeja.

Per fi, toca, ja se’n ha fer la ma, hi ha que vorer una cosa tant insignificant i la causa de tots els mals del món s’han reproduït en un instant, maleït vent de ponent eixut i fred, incordi desestabilitzador.

De totes maneres renegar de tal vent, no paliarà la insuportable contaminació d’anys i segles, necessitem eixe vent que pentine i desparasite el nostre paradís cavallonat acaronant a la mar.

Cabellera martafellada, rulls negres metal·litzats, espurneja  la tènue llum del sol vidriós sobre les pedres blaves mullades, verd viridiana, glauques oliveres, pins erts en l’ombria empinada.

Net, menut i nirviós trànsit d’un nuvol que cluca l’ull darrere d’un morro llomat, serres que dibuixen línies caòtiques incertes, gramàtica  d’una llengua desconeguda ininterpretable, òbric la finestra un glop d’aire espès net i renadiu, en descobreix, que tot és una vigília, que tot era imaginat, un nou matí desperta i em porta la realitat del teu cós nu, ple de paisatges eterns, rodons suaus, un café calent deixa caure lleument un xafogós estel, i jo decididament et done un bes, i em faig invisible acaronant els  paisatges del teu cós nu.Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s