Xintoisme…

Les orenetes, volen ràpidament en ziga-zaga, dibuixen figures impossibles  en el llenç del cel ennuvolat de boira baixa , blanura, en aquestes condicions els insectes voladors són presa fàcil, per a les insaciables aus que tenen la canalla famèlica.

Al fons els abancalaments escalonats deixen vorer oliveres d’un verd pàl·lid, semblen voler confondre’s amb la llum de l’ambient, una llum difusa homogènia, quasi fantasmagòrica…de vegades pense si seran ànimes en pena subjectes a l’àrida terra eixuta, dels vessant agostats del contraforts que rodegen la República, i que al mateix temps ens fan d’aïllament dels poblat dels voltants tan pròxims com llunyans, isolats per un mar de terra, amb ones immenses de terra i pedra. I tot açò sense saber per què. En ve a la memòria les paraules de Gohete: “Cuando se lee no se aprende algo;Se convierte uno en alguien”

Efectivament hi han moments en el transcurs de la vida que les persones necessiten aclarir-se, comprendre’s, situar-se adequadament en la realitat, poden veure com les coses discorren d’una manera que no els agrada , o que no els interessa o, fins i tot, adonar-se que no és el camí correcte  i desitjat, i no obstant no trobar la solució, incús altres vegades veuen la solució i no saben com portar-la a terme…senzillament unes vegades no veiem, sabem que alguna cosa passa, ens adonem que necessitem claredat, la nit és presenta blava amb estels enlluernadors.

Anuncis

2 responses to “Xintoisme…

  1. Esas situaciones que describes en las que uno necesita aclararse y situarse en la realidad, conllevan irremediablemente una autoevaluación y eso también es bueno, porque casi siempre encontramos cosas que pueden mejorarse y es sabio pensar que no todo está aprendido, que no todo lo hacemos bien, que la vida es un contínuo crecer, aprender y renovarse, y es ese transcurso donde aprendemos a tener la paciencia para incluso volver a empezar si fuera menester.

    Un beso.

  2. Gracies princesa, per estar ahí!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s